Postup přípravy
Krok 1: Kotletu protkneme klobásou(já měla ďábelskou)kořenovou zeleninu a brambory nakrájíme na kousky jak uznáme velké, okořeníme.
Krok 2: Do PH vymazaného trochou oleje dáme všechny suroviny a uzavřeme ho na 4 hodiny.
Zveřejněno 31. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Protýkaná kotleta v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7k2
Moje poznámka
Protýkaná kotleta v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7k2
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 8 minutami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 23 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 24 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 24 minutami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 14 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Tématické fráze:
pomalý hrnec crock pot recepty,
líný hrnec,
líný hrnec,
vepřová kotleta v pomalém hrnci,
crock pot recepty,
pomalý hrnec crock-pot recepty,
recepty pomalý hrnec crock pot,
vepřové kotlety v pomalém hrnci,
pomalý hrnec crock-pot,
kotlety z pomalého hrnce,
kuchařka k pomalému hrnci,
crock pot svíčková,
pomalý hrnec crock pot,
recepty crock pot,
kotleta,
recepty v pomalém hrnci,
kotleta z pomalého hrnce,
recepty v pomalém hrnci crock-pot,
líný hrnec recepty,
vepřová kotleta pomalý hrnec
Suroviny:
kotleta vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
brambory,
koření,
sůl,
pepř,
klobása
Komentáře (7)