Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,56 g |
| Tuky | 82,01 g |
| Vláknina | 8,67 g |
| Cholesterol | 218 mg |
| Sodík | 4,44 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 17,45 g |
Postup přípravy
Pokrm podáváme sypaný strouhaným sýrem nepříliš závazné chuti.
Zveřejněno 2. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL66
Moje poznámka
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL66
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 19 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 40 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
špagety s tuňákem a smetanou,
tunakové špagety,
pokrmy ze špaget,
pokrmy se špaget,
provensálské špagety,
špagety genovese,
těstoviny s tuňákem z konzervy a rajcatovym protlakem,
smetanovo tuňákové těstoviny,
genovese přeliv,
pokrmy z tuňákové konzervy,
tuňákové pokrmy,
tunakova omacka s olivami,
pokrmy z špaget,
tunakovo smetanova omacka,
špagety na 100 zpusobu,
tunákovo sýrová omačka,
těstoviny s tuňákem a olivovou pastou,
tuňákové těstoviny,
spagety na vsechny zpusoby,
tuňáková syrova omáčka
Suroviny:
těstoviny špagety,
tuňák v konzervě,
protlak rajčatový,
smetana ke šlehání,
cibule,
česnek,
olej olivový,
pasta sardelová,
olivy zelené,
koření provensálské,
pepř,
sůl,
sýr tvrdý
Komentáře (15)
Ale i tak jsme byli nadšeni a pochutnali jsme si, takže děkuji za inspiraci
Děkuju.
Večer se chystám na máslové hranolky a tilapii v těstíčku podle Tebe (alespoň bude důvod otevřít šampaňské
Ale moc děkuji za pochvalu, potěšila mě. Opravdu.
Jo a tohle jídlo si uvařte i s jinými těstovinami - já jsem ho poprvé jedla v restauraci Ambiente, v roli těstovin čerstvě připravené tagliatelle a bylo to naprosto dokonalé...