Aspikové bábovičky
Aspikové bábovičky připravujeme především k mimořádným událostem – k narozeninám, oslavám výročí nebo třeba na silvestrovskou party. Jejich příprava není složitá a potěší všechny, kteří dávají přednost slaným dobrotám.
Suroviny pro 1 dávka
5 formiček o objemu 200 ml
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 388 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,70 g |
| Tuky | 22,54 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikové bábovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlvX
Moje poznámka
Aspikové bábovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlvX
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
aspikova miska,
aspikový hřbet,
aspikové misky,
aspikova babovka,
aspiková miska recept,
aspikové recepty,
studená kuchyně recepty,
recepty na aspikové misky,
aspiky recepty,
aspikový srnčí hrbet,
aspikový hřbet recept,
salam v aspiku,
aspikové košíčky,
aspiková bábovka recept,
recept na aspikové misky,
aspiková hřbet recept,
recept na aspikovou misku,
aspikové misky recept,
salámový aspikové recepty,
aspik recept
Suroviny:
směs zeleninová,
salám kuřecí,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
želatina prášková,
sůl,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (52)
Magdalenko, já se kdysi taky želatiny bála, spousta věcí se mi nepovedla, ale teď používám jen jeden druh želatiny - živočišnou vepřovou. U ní si musíš dát pozor jen na jedno, aby nebyla tekutina moc horká nebo dokonce vařící. To by pak neztuhlo. V tekutině se musí prostě ještě udržet prst, kdo nemá odhad na teplotu. Jiné druhy želatiny nepoužívám. A moc tě zdravím
Minule ten straciatellový dort bol mojou premiérou a ako som trnula...
Si šikula, šikulovitá.