Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 243 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 0,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 2,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, 2-3 minuty povaříme a opláchneme pod vodou.
Krok 2: Přidáme koření, bujon a vegetu podle chuti. Také vložíme očištěnou zeleninu: mrkev, petržel, celer a cibuli. Do vepřové polévky můžeme dát i česnek.
Krok 3: Vše pomalu vaříme. Hovězí maso 1,5 hodiny, slepici zhruba hodinu a vepřové kosti také asi hodinu.
Krok 4: Po uvaření polévku scedíme, zeleninu a maso nakrájíme.
Na talíři ozdobíme bylinkami. Jako zavářku dáme nudle, játrové knedlíčky, do vepřové polévky se nejlépe hodí brambory.
Na talíři ozdobíme bylinkami. Jako zavářku dáme nudle, játrové knedlíčky, do vepřové polévky se nejlépe hodí brambory.
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jolančin kuřecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qroG
Moje poznámka
Jolančin kuřecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qroG
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
co se dava do kuřecím vývaru,
zeleninový vývar s bujonem,
jaj uvarit vivar,
kureci vyvar co dat do toho za zeleninu,
kuřecí vývar bez lepku recept,
kuřecí vývar se zeleninou bez masa,
vyvar s bujonem postup,
kuřecí vývar,
jaj se dela zeleninovy vyvar,
veprovy a kureci vyvar,
kuřecí tazeny vývar,
kureci a veprovy vyvar,
kuřecí vývar jako vepřový,
kuřecí vývar se zeleninou a bujonem,
česnečka s krupicovými noky,
vepřový kuřecí vývar,
kuřecí vývar recept,
kuřecí vyvar s bujonem,
recept na kureci vyvar s bujonem,
ja se varí vyvar
Suroviny:
maso,
bujón,
vegeta,
sůl,
pepř,
pepř celý,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule
Komentáře (19)