Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 44,19 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Moje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 10 minutami
Květákový mozeček
vervla před 32 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 17 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 18 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
květak,
jak vařit květák,
jak uvařit květák,
zavařený květák,
sterilizovaný květák,
sterilovany kvetak,
omacka na kvetak,
jak dlouho vaříme květák,
jak dlouho vařit květák?,
květák recepty,
pikantni jidla,
recepty z kvetaku,
jak dlouho se vaří brambory,
květák zavařený,
květák jak dlouho vařit,
vaříme květák,
vareni-kvetak,
vařit květák,
vše o vaření recepty
Suroviny:
květák,
olej,
cibule,
rajče,
kečup sladký,
mouka hladká,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
bujón
Komentáře (3)