Polévka více chutí
Tato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku. Podáváme ji posypanou petrželovou natí.
Suroviny pro 2 litry
2litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 396 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,65 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 7,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 17,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka více chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYMv
Moje poznámka
Polévka více chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYMv
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 16 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
ředkev porek polévka,
chutné polévky,
polévky mrkev kukuřice,
chutné do polévky recepty,
chutné do polévky,
kukuřice polévka pórek,
recepty pórek kukuřice,
moc sladka polevka z mrkve,
zeleninový bujon recept
Suroviny:
ředkvičky,
pórek,
cibule,
kukuřice,
brambory,
mrkev,
vývar zeleninový,
koření polévkové,
olej,
sůl,
petrželka
Komentáře (10)