Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v listovém těstíčku

Hodnocení receptu je 3,7 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Modelina

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 15

15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 153 kJ /
2 427 kcal
Bílkoviny189,94 g
Tuky173,88 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 813 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso dáme do mísy společně se 2 vejci. Krok 2: Papriky rozmixujeme nebo nakrájíme, vložíme do mísy, okořeníme. Krok 3: Listové těsto rozválíme a křížením překrájíme na trojúhelníky. Krok 4: Masovou směs položíme na delší strany trojúhelníků. Od široké strany, kde máme maso, budeme stáčet a boky zahrneme dovnitř. Krok 5: Stočené závitky potřeme vajíčkem. Dáme na pečící papír a posypeme semínky. Krok 6: Dáme péct.

Zveřejněno 28. 2. 2015

Poznámka autorky Modelina

Podáváme s bramborem nebo s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gG96

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gG96

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Taky dělávám. Osmažím cibuli, přidám česnek. Po chvíli ml. maso, sůl, pepř, italské bylinky… Až se maso zatáhne, dám trochu rajského protlaku a sekané ořechy…
Touto směsí plním listové těsto, tvořím “kapsičky”… Natírám vejcem a sypu kmínem a hrubozrnnou solí…:-K

Zdá sa mi to byť skvelé, ale skôr ako chuťovka pre hostí k dobrému vínku.
Ale s ryžou alebo zemiakmi:-S:-?

No hrůza,jak to ještě můžete jíst s rýží???? A co ta fotka:-((:-((:-//

Mleté maso zapečené v listovém těstě dělávám celkem často,jen ho napřed opeču na pánvi(malé karboše)nebo upeču v troubě(sekaná)Poté zabalím do listového těsta a zapeču,než těsto zezlátne.
Dnes jsem pekla šátečky,tak přidávám foto,než budeš mít své vlastní:-)

Ukrást fotku rovnou z portálu České televize, tak tomu říkám odvaha!
http://www.ceskatelevize.cz:8099/porady/1008489710...
Takže rovnou mažu a pro příště si zamatuj, že fotky se sem vkládají pouze vlastní, jak jsi na to byla upozorněna při vkládání fotografie.

Tématické fráze:
mleté maso v listovém těstě, maso v listovém těstě, mleté maso v těstě, chuťovky z mletého masa, mleté maso recepty, mleté maso v lístkovém těstě, listové těsto mleté maso, zapecene mlete maso v listovem teste, listové těsto a mleté maso, mlete maso zapecene v listovém těstě, mleté maso zapečené v těstě, mlety maso v listovem teste, mlete v listovem teste, zapečené mleté maso v těstě, recepty z mletého masa, mleté maso a listové těsto, mleté maso v lískovém těstě, mlete maso listove testo, maso v těstě, mlete maso v listovem

Suroviny:
maso mleté, těsto listové, paprika čerstvá červená, vejce, semínka sezamová, koření do mletého masa

Přidat fotografie receptu