Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 521 kJ /
364 kcal
Bílkoviny9,13 g
Tuky1,70 g
Vláknina19,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno osolíme, opepříme, vložíme do PH, přidáme kečup, pokrájenou zeleninu a zalijeme pivem. Vaříme na HIGH cca 4 hodiny.

Zveřejněno 25. 1. 2010

Poznámka autorky maris

Vím, že receptů na vepřová kolena je tady hodně, ale tento jsem nenašla.

Kdo nemá PH může dusit přikryté v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLD4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLD4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Naprosto dokonalé. Jen jsem ještě přidal jednu jalapenos papričku a lahoda největší. Vřele doporučuji. :-p
Sice to pro zaryté dietáře není, ale normální člověk si prostě pochutná.:-D

Super recept. Vyzkoušené a moc chutnalo.:yes: Díky

Jéminkote! Ať už je pondělí, to mi PPL doveze můj první pomalý hrnec!!! Já to nevydržííííím.

Darling děkuji:-K a koupi PH opravdu doporučuji;-):-)

ježiškote, to je nádhera... Až tohle manželovi ukážu, tak pochopí, jak nutně pomalý hrnec potřebujeme :-)):yes: určitě udělám i když bez PH, ale snad se tomuhle skvostu alespoň přiblížíme. samozřejmě dávám bod!:-K

Maris, je to luxusní, umět tak fotit jako ty:-//Kečup..ono záleží jaký.Heinz je dobrý(už je i v bio kvalitě), samozřejmě s něčím tekutým za 8Kč se paráda neudělá(to obecně).Maris posílám bod, můj muž koleno miluje.

Maris, toto tvoje koleno je extra zvodné...;-)+

Lusi, děkuju za vysvělení;-)
Eli, já s pivem vařím jen buřty a dnes to koleno. Asi tím, že je tam kečup / s kterým jinak taky nevařím:-)) /, tu hořkost necítím :-):-K
yanull - neváhej, koleno bylo měkké a šťavnaté:-p

V PH jsem koleno ještě nedělala, ale tady vidím, že to byla chyba, která se dá ovšem napravit, už nyní posílám bodík :-p:-):yes:

Kudlova3-PH je pomalý hrnec.;-)

Maris :-), a pak, že nevaříš s pivem...;-) Určitě to bylo dobré a tvoje fotky jsou - to už ovšem tradičně - jako od profíka :yes:;-).

Aaaa asi vím parní hrnec . chi chi chi!!!

Vypadá to skvělé, dávám bodík, ale asi jsem spadla na hlavu, když neznám ty zkratky PH a HIGH!!! :-D:-D:-)):-)):-))

Jej, to vypadá dobře:yes::yes::yes:+5.

Děkuji:-K
rendulko - já počkám:-)) a doufám, že dáš vědět, jak chutnalo
Hani - no dietní to fakt moc není:-S

Načíst další komentáře (3)

Tématické fráze:
pecene koleno na zelenine, veprove koleno, vepřové koleno v ph, pečené vepřové koleno na zelenině, veprove koleno na pive, vykostene veprove koleno, vykoštěne koleno, koleno v ph, koleno na pivě, vykostěné koleno recept, pečené koleno v pomalém hrnci, vepřové na zelenině, recept pečené koleno na zelenině, pomalu pečené koleno, uzené koleno na zelenině, vepřové koleno v pomalém hrnci, pečené koleno na pivě, koleno v pomalem hrnci, recept na vepřové koleno vykoštěné, pomalý hrnec koleno

Suroviny:
koleno vepřové, pivo černé, kečup pikantní, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu