Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 591 kJ / 3 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,38 g |
Tuky | 105,70 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 275,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Moje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Nejnovější recepty
Zapečená brokolice
Přidáno před 4 hodinami
Halušky s peperonatou
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno před 6 hodinami
Báč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky plněné zelím a uzeným masem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník hrk, hrk
Kara Lane862 před 45 minutami
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Jarca071 před 1 hodinou
Cordon bleu - plněný řízek
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kapr na bramborách.
Andyzvesnice před 1 hodinou
Těstoviny s mletým hovězím masem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
KarolMatus před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Oskeruska před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Legoun před 2 hodinami
Sádlové rohlíky bez lepku, mléka a vajec
libaju576 před 4 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
uzená polévka s hrachem,
pečené uzené kosti,
hrachová polévka z uzeného,
kost,
vařené uzené kosti,
uzená křižovka,
hrachová polévka s uzeninou,
uzená polévka,
uzené křížovky,
hrachová polevka s uzenými kostmi,
dietní hrachová polévka,
vanocni uzena polévka,
hrachová polévka,
pečená křížová kost,
polévka z uzeného s hrachem,
polenkazkosti,
uzena polivka z hrachem,
hrachvo-cockova polevka,
jak se vaří uzené kosti
Suroviny:
kosti uzené,
voda,
hrách,
cibule,
pastiňák,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (5)