Provensálské těstoviny s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 905 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,58 g |
Tuky | 203,82 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 416,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Moje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 6 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 6 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 1 hodinou
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 1 hodinou
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Jurin před 1 hodinou
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 1 hodinou
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 3 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 6 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 8 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
recepty s olivami,
černé těstoviny,
olivy recepty,
olivy recept,
recept olivy,
recepty z oliv,
recepty na těstoviny,
recepty těstoviny,
recepty olivy,
provensálské recepty,
černé těstoviny recept,
recepty s těstovin,
recept s olivami,
těstoviny s,
zapečené těstoviny s provensálským kořením,
zapečené těstoviny s olivami,
cerne olivy recept,
těstoviny s provensálským kořením,
provensalske vejce
Suroviny:
těstoviny,
olivy černé,
cibule,
salám měkký,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (3)