Přírodní vepřová kotletka na houbách
Češi jsou národem houbařů. Houby jsou prostě mimořádné svou jedinečnou chutí, a ta se skvěle hodí k masu i do omáčky. Takové spojení najdete i v tomto receptu. Jemná kotleta je dušená s houbami doměkka, až se maso rozpadá.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní vepřová kotletka na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq3m
Moje poznámka
Přírodní vepřová kotletka na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq3m
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 35 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 56 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na houbách,
kotleta na houbach,
vepřová kotleta,
vepřové na houbách se smetanou,
přírodní vepřova kotleta,
vepřová kotleta přírodní recept,
kotlety na houbách se smetanou,
přírodní vepřové kotlety,
recepty z vepřové kotlety přírodní,
vepřové kotlety na sušených houbách,
kotleta na houbách recept,
vepřová kotleta na sušených houbách,
vepřové kotlety přírodní,
vepřové na houbách,
přírodní maso na houbách,
přírodní vepřový kotlet,
veprova kotleta recepty,
veprove kotlety,
kotleta na houbách recepty,
vepřová kotleta přírodní recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
mouka,
smetana ke šlehání,
olej
Komentáře (12)
Jsem nikdy nezažila tuhou kotletku a zahušťování zde v receptu neproběhlo, jak autorka napsala, tak si nemyslím, že je důležité vysvětlovat postup zahušťování, to by pak mohla popsat krájení masa, co je to výpek apod. Já teda recepty pro inspiraci mám, ale to je samozřejmě na každým.
Jinak - recept vypadá chutně, maso na houbách můžeme často.
...a tu mouku bych ještě nechal povařit, ale to je asi známá věc, že.