Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 839 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 6,58 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ykJ
Moje poznámka
Jablečný puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ykJ
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablečný pudink,
domácí jablečný puding,
puding s jablky,
jablecny puding,
jablecny pudink bez mleka,
jablečný přesnídávka s pudinkem,
recept na jablecny puding,
jablečno pudinkové pyré,
jablíčková přesnídávka,
nejlepši jablickova presnidavka,
jablečno pudingový koláč,
javblečny puding,
vanilkový pudink s jablky a skořicí,
jablecnej pudink,
citronová šťáva do pudinku,
do pudinku přidat citronovou šťávu,
top recepty jablečný pudink,
jablečná přesnídávka řidší pudinkem,
jablečné pyré s pudinkem,
řidší pudink
Suroviny:
mléko,
voda,
jablko,
cukr,
čokoláda,
smetana,
pudink vanilkový,
skořice,
šťáva citronová,
cukr vanilkový
Komentáře (3)