Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 338 kJ / 1 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,56 g |
Tuky | 46,66 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 269,50 g |
Postup přípravy
Cukru do těsta přidáme podle toho, jak moc sladkou ji chceme. Těsto nebo i jablečnou směs si můžeme i jinak vylepšit, například přidáním rozinek, kokosu, sekaných ořechů, mletého máku, vanilkovým cukrem atd.
Zveřejněno 3. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová buchta s jablky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0WO
Moje poznámka
Smetanová buchta s jablky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0WO
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 7 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 17 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 4 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 5 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 6 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchta do remosky,
buchta s jablky,
jablková buchta,
smetanová buchta,
jablková buchta v remosce,
buchta z remosky,
remoska recepty,
buchta v remosce,
jablecna buchta z remosky,
buchty z remosky,
pečení buchet v remosce,
recepty z remosky,
jablkova buchta remoska,
jablková buchta z remosky,
jablka v k remosce,
jablková buchta do remosky,
buchtu v k remosce,
buchty v remosce,
jablkové řezy do remosky,
recept na buchtu s remosky
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana 12%,
kůra citronová,
vejce,
jablko,
cukr,
skořice
Komentáře (12)