Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celerovou bulvu očistíme a nastrouháme na nudličky. Ihned po nastrouhání celer zakápneme šťávou, aby zůstal krásně bílý.
Krok 2: Smetanu promícháme s hořčicí, solí a pepřem a vmícháme do nastrouhaného celeru.
Krok 3: Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici a podáváme jako salát, s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Moje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 3 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 13 hodinami
Jidášky
Přidáno před 14 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 2 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 2 hodinami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 3 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 4 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 4 hodinami
Tématické fráze:
remuláda,
remuláda,
celerová remuláda,
remuláda recept,
celerová pomazánka bez vajec
Suroviny:
celer,
šťáva citronová,
smetana rostlinná,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
list celerový
Komentáře (1)