Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Moje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
selské těstoviny,
selské recepty,
nudle s uzeným,
selské nádobí,
stejkové žampiony,
nudle podle uzenáře recept,
rigati recept,
vařene nudle recept,
stejkove recepty,
stejkové žampiony recept,
vařené nudle s uzeným mletým masem,
nudle na selský způsob,
zapečené selske nudle,
selské zapečené těstoviny,
recept nudle s uzenym,
těstoviny po selsku,
široké nudle s uzeným,
rigati recepty,
smažené nudle s uzeným,
trene nudle
Suroviny:
nudle široké,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
šlehačka,
vejce,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (4)