Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Moje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
selské těstoviny,
selské recepty,
nudle s uzeným,
selské nádobí,
stejkové žampiony,
nudle podle uzenáře recept,
rigati recept,
vařene nudle recept,
stejkove recepty,
stejkové žampiony recept,
vařené nudle s uzeným mletým masem,
nudle na selský způsob,
zapečené selske nudle,
selské zapečené těstoviny,
recept nudle s uzenym,
těstoviny po selsku,
široké nudle s uzeným,
rigati recepty,
smažené nudle s uzeným,
trene nudle
Suroviny:
nudle široké,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
šlehačka,
vejce,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (4)