Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tofu paprikáš

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 411 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny42,48 g
Tuky73,28 g
Vláknina18,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tofu narežeme na kocky, zalejeme olejom, pridáme majoránku, rascu, korenie, mletú papriku, soľ, sójovú omáčku a dobre premiešame. Necháme marinovať aspoň 3 hodiny. Krok 2: Narezanú cibuľu speníme na troche oleja,pridáme narezanú papriku a paradajky, marinované tofu, podlejeme trochou vody a dusíme 15 minút. Podávame s nokami alebo cestovinami.

Zveřejněno 9. 2. 2010

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Varíme z tofu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tofu paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8Jl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tofu paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8Jl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Nechcem byť blbý, ale podávame s čím??? S NOKAMI??? Čo je to nokam?
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...

tejaja :-K tofu je výborné:-K, pěkný fotopostup:yes:;-)7.bodík:yes:

Vše při starém.

:yes::yes: Holky a stačí;-)

Tofu je výborný a tento recept zajímavý. Ráda někdy uvařím! :yes:

Tofu mám ráda, ale takto upravené mi bude chutnat ještě víc:yes:+5.

Mňami, dávám do oblíbených, máš tam bodík a hned jak bude tofu doma, vyzkušáme;-)

Nechápu,proč Janka takto reaguje,pokud se ti to tak zdá,tak přeci recepty tejaji nemusíš vařit a tečka.Bude to opět diskuze na 4strany:-?To už tady bylo a myslím,že to odradilo dost lidí a na topky přestali chodit,už to zase začíná:-?;-)

Janka,já reagovala na tvé "slůvko".

Souhlasím, že určitě je to dietní, od pohledu výborné, taky milujeme tofu (jen škoda té ceny no...)ale :-p:-p:yes::yes:
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.

Janko, v tom případě Tvůj komentář patřil do diskuze nebo do soukromých zpráv:-//

Kdybyste si řádně přečetli můj příspěvek, bylo by vám jasné, že nemluvím výhradně o tomto receptu. Proti tofu nic nemám a také ho mám ráda.

Tejajo:-) tofu máme doma s dětmi rádi a vždy si na něm pochutnáme:-p.Tvůj recept tudíž ráda vyzkouším a proto teď pluje do oblíbených a brzy dám vědět,jak nám chutnalo;-).Jen myslím,že spíš přijde do kategorie bezmasých;-)-tady v sýrech se ztratí:-(.

I mě se recept líbí,může ho jíst kdokoliv a hlavně vegetariáni a pro ty je též receptů potřeba tejajo díky:yes:dávám bodík:-K

Janko, jak se pozná kvalitní recept? To, že Tobě nechutná tofu, ještě nemusí znamenat, že tento recept je nekvalitní:-S Souhlasím s Iljušou, víc by se hodil mezi dietní pokrmy. Tofu není typický sýr, ale je moc dobrý. Každému nemusí chutnat všechno, ale když něco nejím, nevyjadřuju se k tomu ;-)
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?

Načíst další komentáře (4)

Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu, pokrmy z tofu, tofu recepty, co uvařit z tofu, jídla z tofu, tofu cena, recepty z tofu, jídlo z tofu, vaříme z tofu, pokrmy s tofu, varime s tofu, tofu na paprice, recepty s tofu, tofu, jak uvarit tofu, co uvařit s tofu, pokrm z tofu, tofu recept, jídlo s tofu, dietní jídla z tofu

Suroviny:
tofu bílé, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, olej, omáčka sojová, pepř, kmín mletý, majoránka, paprika sušená sladká, sůl

Přidat fotografie receptu