Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,19 g |
Tuky | 11,17 g |
Vláknina | 11,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený jáhlový perník (bez lepku, mléka a vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPY3
Moje poznámka
Nepečený jáhlový perník (bez lepku, mléka a vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPY3
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jáhly,
buchta z jahel,
perníčky z jáhlové mouky,
jahelný perník,
perník bez mléka,
jáhly recept,
jahly buchta,
nepečená jahelná buchta,
buchty z jahel,
jáhlové perníčky,
jáhlové recepty,
recepty,
jáhly - top recepty,
buchta z jáhelné mouky recept,
buchta bez vajec mléka a lepku,
recepty s jáhly,
karobovy nepeceny,
jak chutná jáhlový dort,
recepty bez lepku mléka a vajec
Suroviny:
jáhly,
mléko rostlinné,
cukr,
koření do perníku,
skořice,
karob,
rozinky,
ořechy sekané,
kokos strouhaný
Komentáře (10)