Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,54 g |
| Tuky | 25,97 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí rýže, brambory a kdo má rád může si dát i knedlíky.
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Moje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 3 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
srnčí kýta recepty na rozmarýnu,
plátky z divočiny,
srnčí plátek,
srnčí kýta recepty,
plátky ze srnčího,
jelení plátky,
jelení kýta plátky,
srnčí kýta na rozmarýnu,
plátky ze srnčího masa,
srnčí kýta platky,
zvěřina na rozmarýnu,
srnčí plátky na zelenině,
zverina na jalovci,
jeleni platky na zelenine,
srnčí na brusinkách,
jelení plátky recept,
jelení plátky recepty,
plátky ze srnčí kýty,
srnci kyta na jalovci,
srnčí recepty
Suroviny:
kýta srnčí,
sůl,
koření na divočinu,
slanina,
cibule,
zelenina kořenová,
rozmarýn čerstvý,
jalovec,
protlak,
mouka hladká,
olej,
vývar masový,
smetana zakysaná,
brusinky
Komentáře (27)
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji
Růženko
Jinak zvěřinu - srnčí, jelení, kančí, mufloní - měli v akci v Intersparu