Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí rýže, brambory a kdo má rád může si dát i knedlíky.
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Moje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Nejnovější recepty
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 5 hodinami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno 18. 4. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 2 minutami
Mini mazance s meruňkami
Elivet před 3 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 14 minutami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 26 minutami
Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
LudmilaM před 1 hodinou
Domácí česneková pomazánka
Ilona288 před 1 hodinou
Dietní mrkvová pomazánka
Lucie1001 před 1 hodinou
Víkendové řezy
Alena445 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
JarkaJenisS. před 2 hodinami
Tématické fráze:
srnčí kýta recepty na rozmarýnu,
plátky z divočiny,
srnčí plátek,
srnčí kýta recepty,
plátky ze srnčího,
jelení plátky,
jelení kýta plátky,
srnčí kýta na rozmarýnu,
plátky ze srnčího masa,
srnčí kýta platky,
zvěřina na rozmarýnu,
srnčí plátky na zelenině,
zverina na jalovci,
jeleni platky na zelenine,
srnčí na brusinkách,
jelení plátky recept,
jelení plátky recepty,
plátky ze srnčí kýty,
srnci kyta na jalovci,
srnčí recepty
Suroviny:
kýta srnčí,
sůl,
koření na divočinu,
slanina,
cibule,
zelenina kořenová,
rozmarýn čerstvý,
jalovec,
protlak,
mouka hladká,
olej,
vývar,
smetana zakysaná,
brusinky
Komentáře (24)