Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí rýže, brambory a kdo má rád může si dát i knedlíky.
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Moje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 8 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 4 hodinami
Tématické fráze:
srnčí kýta recepty na rozmarýnu,
plátky z divočiny,
srnčí plátek,
srnčí kýta recepty,
plátky ze srnčího,
jelení plátky,
jelení kýta plátky,
srnčí kýta na rozmarýnu,
plátky ze srnčího masa,
srnčí kýta platky,
zvěřina na rozmarýnu,
srnčí plátky na zelenině,
zverina na jalovci,
jeleni platky na zelenine,
srnčí na brusinkách,
jelení plátky recept,
jelení plátky recepty,
plátky ze srnčí kýty,
srnci kyta na jalovci,
srnčí recepty
Suroviny:
kýta srnčí,
sůl,
koření na divočinu,
slanina,
cibule,
zelenina kořenová,
rozmarýn čerstvý,
jalovec,
protlak,
mouka hladká,
olej,
vývar,
smetana zakysaná,
brusinky
Komentáře (24)