Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,47 g |
Tuky | 162,44 g |
Vláknina | 99,60 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 330,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole nenamáčíme!!! Po vyprání je dáme do vody, přidáme na kostky nakrájený bůček.
Krok 2: Cibule oloupeme a po celém obvodě do nich zapícháme větší množství hřebíčků a dáme takto upravené cibule též do hrnce ( takto upravené cibule se ani při delším vaření nerozpadnou, ale jen předají chuť a po skončení vaření se celé vyjmou ).
Krok 3: Přidáme všechny další ingredience, solí zatím šetříme, uzené je slané, dosolíme až na konec.
Krok 4: Nešetříme hlavně hořčicí, medem a kečupem, pomalu přivedeme k varu a vaříme doměkka fazolí, asi tři hod. Je možno použít pomalý hrnec, během vaření je nutno dle potřeby dolévat vodu.
Krok 5: Výsledný produkt by nemělo být třeba zahušťovat, dostatečně jej zahustí rozmněklé fazole.
Krok 6: Po uvaření dochutíme ještě solí a pepřem.
Zveřejněno 9. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoO1
Moje poznámka
Farmářské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoO1
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 11 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 7 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 9 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 10 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 10 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 10 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 11 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 11 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kdy se solí fazole,
fazole s hořčicí,
kovbojske fazole v pomalém hrnci,
farmarske fazolky,
fazole recept,
vaření farmářské fazole,
solí se fazole při vaření,
solí se fazole při vaření?,
farfmářské recepty s fazolemi,
recepty z celých fazolí,
vareni fazoli v pomalém hrnci,
recept na vařeni fazoli,
recept na vařené fazole,
fazole v pomalém hrnci,
kovbojské fazoůe,
farmařske fazolemi,
solí se fazole,
mexicke fazoůe,
fazole při vaření sul,
jak uchovavat zelene fazole
Suroviny:
fazole bílé,
bůček uzený,
cibule,
koření hřebíček,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
kečup ostrý,
med,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
tymián
Komentáře (1)