Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 85,03 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQzn
Moje poznámka
Kachní játra na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQzn
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 34 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 56 minutami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 1 hodinou
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 1 hodinou
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 2 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 5 hodinami
Tématické fráze:
kachní játra,
kachní játra recept,
játra na zázvoru,
kachní játra recepty,
recept na kachní játra,
kachni vnitrnosti,
kachní játra dle pohlreicha,
kachní jatýrka,
recepty kachní játra,
kachníjátra,
recept kachní játra,
nebo kachní játra recept,
kachní játra-recepty,
vnitrnosti z kachny,
pokrmy ze zázvoru,
kachní játra - recept,
játra se zázvorem,
jatra na zazvoru recept,
kaceni vnitrnosti,
cerstvi zazvor jak vypada
Suroviny:
játra kachní,
cibulka jarní,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
omáčka sojová,
zázvor,
olej olivový,
solamyl,
pepř,
sůl
Komentáře (13)