Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 281 kJ / 1 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 46,25 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 205,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohový bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8BR
Moje poznámka
Přílohový bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8BR
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat,
příprava bramborového salátu,
jak uvařit brambory na salát,
jak dlouho varit brambory na salát,
doba vaření brambor na salát,
brambory na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
bramborý salát,
brambory na salát,
porce bramborového salátu,
vaření brambor na salát,
řecký bramborový salát,
recepty.cz bramborové saláty,
bramborový salát s jogurtem,
bramborovy salat porce,
bramborový salát příprava,
bramborový salát 10 porcí,
jak varit brambory na salat,
jak dlouho vařit brambory ve slupce,
salat z brambor
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
jogurt smetanový,
majolka,
směs zeleninová sterilovaná,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
1/2 malé konzervy kukuřice
1 malá sklenička 330 g mrkev s hráškem - HAMÉ
1 větší cibule (na kostičky spařit - ztratí se cenné vitamíny, nebo vymáčet a vyluhovat silice ve studené vodě, jak radí děda Josef Holub)
8 vajec přetlačených přes kolečko
3 lžíce láku z okurek
4 malé sterilizované okurky nakrájené na malé kostičky Né víc!!
Souhlasím s Věrkou, je dobré cibuli spařit, salát vydrží v ledničce déle a u některých strávníků nedělá potíže.
Uzeninu jsem tentokrát nedával, ale příště asi zaexperimentuju.
Pokud chcete aby vám salát vydržel v ledničce několik dní, přidejte a zamíchejte jogurt a majonézu jen do množství, které potřebujete následující 1-2 dny a zbytek uložte do ledničky. Vydrží takto i 5 dní.