Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
Tuky | 4,90 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Moje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Nejnovější recepty
Piškotový beránek II
Přidáno před 9 hodinami
Jidášky
Přidáno před 10 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
walnutka před 11 minutami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 16 minutami
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 1 hodinou
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 11 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 11 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 11 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 12 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 13 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 14 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 14 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka se zavářkou,
recepty na úpravu špargla,
polevka z jahel,
zapečený špargl,
králičí stehna polévka,
polevka ze šparglu,
recept na úpravu šparglu,
jak se upravuje špargl recepty,
receptyspargla,
spargl recepty+polevka,
králičí polévka,
spargla, recept,
recepty:králičí polévky,
zelena špargľa recept,
úprava a recepty chřestu,
uprava chrestu,
zelená špargľa,
recepty na úpravu chřestu,
recept na ůpravu chřestu,
dusena spargla
Suroviny:
stehno králičí,
polévková zelenina,
jáhly,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
koriandr,
kmín celý,
bobkový list,
tymián,
libeček,
voda
Komentáře (8)