Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 850 kJ / 2 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,98 g |
Tuky | 81,17 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 376,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Moje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s mletym masem,
těstoviny combino,
combino těstoviny,
mleté maso na těstoviny,
lasagne combino,
mleté maso a těstoviny,
mleté maso těstoviny,
maso s bazalkou,
testoviny z mletym masem,
špagety s mletým masem a bazalkou,
těstoviny z lidlu,
špagety combino,
combino lasagne,
těstoviny s bazalkou,
těstoviny s mletým masem recept,
recept těstoviny s mletým masem,
těstoviny recepty,
těstoviny combino lidlu,
těstoviny s mletým masem postup,
lasagne z lidlu
Suroviny:
maso mleté,
těstoviny,
cibule,
protlak rajčatový,
sýr strouhaný,
bobkový list,
koření nové koření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (2)