Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Moje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 5 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 45 minutami
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 47 minutami
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 49 minutami
Těsto na pizzu
Jurin před 1 hodinou
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 1 hodinou
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 2 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 6 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 7 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 7 hodinami
Tématické fráze:
veprove platky se zeleninou,
duseny veprovy platek,
veprovy platek se zeleninou,
dušené vepřové se zeleninou,
vepřové plátky v troubě se zeleninou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové plátky,
vepřový plátek dušený,
vepřový plátek na zelenině,
dušene vepřove maso,
pastinák dušený,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové plátky na žampionech se smetanou,
vepřový dušený plátek,
dusene veprove na zelenine,
vepřové se zeleninou,
veprove platky na mrkvi,
dušene platky,
dobre veprove platky se zeleninou,
veprove platky na mrkvi a petrzeli
Suroviny:
plátek vepřový,
mrkev,
pastiňák,
zelí hlávkové,
houba hřib,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (14)