Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Moje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 23 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprove platky se zeleninou,
duseny veprovy platek,
veprovy platek se zeleninou,
dušené vepřové se zeleninou,
vepřové plátky v troubě se zeleninou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové plátky,
vepřový plátek dušený,
vepřový plátek na zelenině,
dušene vepřove maso,
pastinák dušený,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové plátky na žampionech se smetanou,
vepřový dušený plátek,
dusene veprove na zelenine,
vepřové se zeleninou,
veprove platky na mrkvi,
dušene platky,
dobre veprove platky se zeleninou,
veprove platky na mrkvi a petrzeli
Suroviny:
plátek vepřový,
mrkev,
pastiňák,
zelí hlávkové,
houba hřib,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (14)