Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Moje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 7 minutami
Pikantní čočka
Benetka před 14 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 18 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
pangasius recepty,
pangas,
pangas recepty,
pangasius s omáčkou,
pangasius ryba foto,
ryba se sladkokyselou omáčkou,
recepty pangas,
pangas recept,
pangas s omáčkou,
recepty-pangas,
rybárna lysá nad labem,
recept pangas,
sladkokyselá omáčka recept,
ryba ve sladkokyselé omáčce,
pangas na masle,
sladkokyselá čili omáčka,
sladkokyselá omáčka,
rybárna v lysé nad labem,
recept sladkokyselá omáčka,
omáčky ryby
Suroviny:
pangasius,
šunka parmská,
libeček,
pepř bílý,
sůl,
olej slunečnicový,
máslo,
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr krupice,
ocet balsamiko,
víno bílé,
kůra citronová,
brambory,
sůl,
kurkuma,
libeček,
máslo,
mléko
Komentáře (28)