Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Moje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 5 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 8 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 10 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 13 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pangasius recepty,
pangas,
pangas recepty,
pangasius s omáčkou,
pangasius ryba foto,
ryba se sladkokyselou omáčkou,
recepty pangas,
pangas recept,
pangas s omáčkou,
recepty-pangas,
rybárna lysá nad labem,
recept pangas,
sladkokyselá omáčka recept,
ryba ve sladkokyselé omáčce,
pangas na masle,
sladkokyselá čili omáčka,
sladkokyselá omáčka,
rybárna v lysé nad labem,
recept sladkokyselá omáčka,
omáčky ryby
Suroviny:
pangasius,
šunka parmská,
libeček,
pepř bílý,
sůl,
olej slunečnicový,
máslo,
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr krupice,
ocet balsamiko,
víno bílé,
kůra citronová,
brambory,
sůl,
kurkuma,
libeček,
máslo,
mléko
Komentáře (28)