Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 82 kJ / 20 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veselé býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k59Y
Moje poznámka
Veselé býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k59Y
Nejnovější recepty
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 2 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 15 minutami
Banánové vafle
PetrZappa před 39 minutami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 39 minutami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 1 hodinou
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 2 hodinami
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Jurin před 2 hodinami
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 2 hodinami
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 4 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 6 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy recept,
bíčí koule,
bíčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
kančí koule,
bici koule recept,
recept na byci zlazy,
veselé recepty,
býčí kule,
recept bičí koule,
recepty býčí žlázy,
kančí žlázy,
recept byčí žlázy,
smažené býčí žlázy,
bíčí koule recepty,
recepty-býčí koule,
recept na bíčí koule,
byčí maso,
rizky z bycich kouli
Suroviny:
býčí žláza,
špek,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
pórek,
rajče,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka
Komentáře (17)