Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 343 kJ / 2 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,31 g |
| Tuky | 168,61 g |
| Vláknina | 22,23 g |
| Cholesterol | 747 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 50,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso promícháme s vejcem, solamylem, ochutíme solí, pepřem a zahustíme strouhankou.
Krok 2: Vytvarujeme dvě menší šišky.
Krok 3: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Krok 4: Do mísy remosky vložíme upravené maso, zeleninu, koření, kousky másla, osolíme, mírně podlijeme a dáme péct.
Krok 5: Hotovou sekanou vyjmeme a dáme stranou.
Krok 6: Zeleninu s výpečkem přendáme do kastrolu, vyjmeme koření a vše rozmixujeme.
Krok 7: Zjemníme smetanou, přidáme hořčici, kapary, necháme přejít varem a dochutíme citronem a cukrem podle chuti. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7kY
Moje poznámka
Sekaná ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7kY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší sekaná svíčková na smetaně,
omáčka k sekané,
sekaná na smetaně,
sekana v omacce,
sekaná s omáčkou,
omáčky k sekané,
smetanová omacka s kapary,
sekaná svíčková na smetaně,
omáčka na sekanou,
smetanova omáčka k sekane,
smetanova omacka s horcici,
smetanová omáčka s e sekanou,
sekaná z remosky,
rozmichat smetanu z hořčici rada,
omacki k sekaná,
sekaná na smetaně,
smetana s hořčicí,
sekané maso v omáčce,
sekaná k omáčce,
domácí recepty sekaná k omačce
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
solamyl,
strouhanka,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
hořčice plnotučná,
kapary,
smetana ke šlehání,
máslo,
citron,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Danco, já mám kapary taky moc ráda