Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,07 g |
Tuky | 323,52 g |
Vláknina | 87,60 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 826,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Moje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 7 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 10 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 12 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 15 hodinami
Tématické fráze:
rebarbora recepty,
dia recepty na koláč rebarborový,
řezy s rebarborou,
rebarbora dia,
dia rebarbora,
rebarbora dia recepty,
boruvkový koláč dia,
recepty z rebarbory,
rebarbora recept,
diařezy,
rebarborový koláč z jogurtového těsta,
rebarborový dia koláč,
dia jogurtový koláč,
dia kolač s rebarborou,
jogurtové řezy,
dia koláč z rebarbory,
dia recepty,
dia rebarborový koláč,
rebarbora recepty dia,
reborbora dia recept
Suroviny:
jogurt bílý,
jogurt,
mouka špaldová hrubá,
mouka hrubá,
vejce,
olej,
sirup javorový,
prášek do pečiva,
mléko,
rebarbora,
mouka hrubá,
fruktóza,
máslo
Komentáře (3)