Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 634 kJ / 3 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,72 g |
Tuky | 289,27 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 2,94 g |
Sodík | 6,77 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s parádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ql20
Moje poznámka
Topinky s parádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ql20
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 15 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 19 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 11 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 11 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 12 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 13 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat topinky,
co na topinky,
jak udelat topinku,
co dát na topinky,
co na topinku,
jak správně udělat topinku,
jak na topinky,
jak delat topinky,
jak správně udělat topinky,
co dát na topinku,
směs na topinky ze salámu,
jak usmazit topinky,
jak správně usmažit topinku,
co si dát na topinku,
měkké topinky,
jak spravně usmažit topinky,
jak usmažit topinku,
jak udělat měkké topinky,
salamova směs na topinky,
co na topinky?
Suroviny:
chléb,
olej,
česnek,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
slanina,
salám točený,
cibule,
vejce,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (16)