Jalovčinky
Jalovčinky jsou aromatické plody jalovce, v kuchyni využívané jako koření. Slouží při výrobě alkoholických nápojů (gin, borovička). Jsou vhodnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do marinád, a do některých těžších pokrmů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jalovčinky jsou aromatické plody jalovce, v kuchyni využívané jako koření. Slouží při výrobě alkoholických nápojů (gin, borovička). Jsou vhodnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do marinád, a do některých těžších pokrmů.
Trojobal je způsob úpravy pokrmů. Nejčastěji se v kombinaci mouky, rozšlehaných vajíček a… Číst dál
Třešně jsou velmi oblíbené ovoce, které se řadí mezi peckoviny. Patří mezi první, na které se vždy… Číst dál
Třtinový cukr je výborné a nesířené sladidlo. Rozdíl mezi hnědým cukrem a třtinovým je ten, že… Číst dál
Tuňák je mořská ryba, dosahující míry až 250 cm a váhy 2,5 tuny. Živí se drobnými rybami. Je… Číst dál
Tuňák je nepečená cukrovinka, kterou znají hlavně ve Španělsku. Koupit ji můžete po celý rok, ale… Číst dál
Tuřín je dvouletá rostlina, která v prvním roce vytvroří bulvu, ve druhém roce kvete a dozrávají… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Tato zahradní slavnost se většinou pořádá v soukromí hostitele pro určitý okruh pozvaných osob.… Číst dál
Koktejl je společenské krátkodobé setkání, které trvá asi 2 hodiny. Uskutečňuje se odpoledne nebo… Číst dál
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Co je to relish? Příloha, která podtrhne chuť jídla. Uplatní se i při grilování
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře