Eintopf
Eintopf spojujeme hlavně s německou kuchyní, ale najdeme jej i v kuchyních jiných zemí. Jedná se… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Eintopf spojujeme hlavně s německou kuchyní, ale najdeme jej i v kuchyních jiných zemí. Jedná se… Číst dál
Ementál je původní švýcarský sýr. Poznáme jej podle toho, že je uvnitř děrovaný. Vyrábí se ve tvaru… Číst dál
Empanadas jsou šátečky z křehkého máslového těsta, které se plní různými nádivkami - masovou,… Číst dál
Enchilada je tradiční pokrm mexické kuchyně. Potřebujeme na něj kukuřičnou tortillu, kterou… Číst dál
Slovo espuma lze zjednodušeně přeložit jako pěna. Je podobná známé mouse pěně, využívá však méně… Číst dál
Estragon je proslulá bylinka francouzské kuchyně. Používá se k ochucení různých pečených nebo… Číst dál
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!