Solamyl
Solamyl je jemný bramborový škrob. V kuchyni má širší využití, ať už při přípravě moučníků a různých krémů, tak i k zahuštění různých pokrmů v teplé kuchyni. Pokrmy po zahuštění zůstavají čiré. Solamyl neobsahuje lepek.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Solamyl je jemný bramborový škrob. V kuchyni má širší využití, ať už při přípravě moučníků a různých krémů, tak i k zahuštění různých pokrmů v teplé kuchyni. Pokrmy po zahuštění zůstavají čiré. Solamyl neobsahuje lepek.
Chipsy jsou pochutiny z tenkých plátků brambor, které se smaží a ochucují různým kořením nebo… Číst dál
Chléb patří k základním potravinám a neumíme si bez něj představit náš jídelníček. Existuje mnoho… Číst dál
Obložený chlebíček, který se podobá těm dnešním, uvedl ve známost na počátku 20. století lahůdkář… Číst dál
Chmel je na našem území pěstován již od 1. století. O rozvoj chmelnic se nejvíce zasloužil Karel IV… Číst dál
Chorizo je tradiční španělská uzenina, která dosáhla světového věhlasu. Tato pikantní dobrota s… Číst dál
Chřestu lékařskému se lidově říká "špargl". Je to vytrvalá, dvoudomá bylina, která má dřevnatý… Číst dál
Jak připravit pečivo, aby bylo více nadýchané? Použijeme metodu tangzhong, která pečivo ještě více zvláční a prodlouží mu trvanlivost
Žahour: Připravte si s námi letní omáčku pro mlsné jazýčky, a to nejen z borůvek
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů