Frikasé, fricassée
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Fritátové nudle se v kuchařkách objevily na přelomu 19. a 20. století. Někdy jsou známé pod názvem… Číst dál
Fritování je tepelná úprava podobná smažení. Optimální teplota je 180 °C. K fritování se používají… Číst dál
Těstoviny italského původu, ve tvaru spirálky. Název je odvozen od slova fuso - vřeteno. Vhodná… Číst dál
Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?