Garnýrování
Garnýrování znamená obkládání pokrmu přílohami. Používá se v případě, když se hlavní jídlo, např. maso o více porcích, umístí doprostřed, a kolem se narovná příkrm nebo příloha ze zeleníny. Šťáva nebo omáčka se podává samostatně.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Garnýrování znamená obkládání pokrmu přílohami. Používá se v případě, když se hlavní jídlo, např. maso o více porcích, umístí doprostřed, a kolem se narovná příkrm nebo příloha ze zeleníny. Šťáva nebo omáčka se podává samostatně.
Pepř cayenský je odrůda chilli, pěstovaná původně v Jižní Americe. Je to velmi ostré koření - 50… Číst dál
Pepřovník černý je popínavá rostlina, která pochází z indických monzunových lesů a dorůstá výšky až… Číst dál
Pepř zelený má jemnější chuť a aroma než pepř černý. Celý se používá k nakládání zeleniny, uzenin a… Číst dál
Perlička, kterou chováme, vznikla domestikací perličky kropenaté. Je to pták, který váží v průměru… Číst dál
Pesto je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka, ale lze ji připravit i např. z medvědího… Číst dál
Petržel hladkolistá má výraznější chuť než kudrnka, používá se hlavně ve středozemní kuchyni.… Číst dál
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Gomasio, oblíbený zázrak japonské kuchyně, si snadno připravíme doma. Poradíme, jak ho zařadit do jídelníčku
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů