Loupák
Loupák s máslem, džemem a kakaem je součástí mnoha snídaní. Jedná se o pečivo ze sladkého kynutého těsta, posypaného celým mákem. Zatímco croissant je produkt francouzské kuchyně, loupák patří do českých rodin.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Loupák s máslem, džemem a kakaem je součástí mnoha snídaní. Jedná se o pečivo ze sladkého kynutého těsta, posypaného celým mákem. Zatímco croissant je produkt francouzské kuchyně, loupák patří do českých rodin.
Sójové mléko ve skutečnosti mlékem není. Používají je lidé, kteří nesnáší laktózu, ovšem živočišné… Číst dál
Solamyl je jemný bramborový škrob. V kuchyni má širší využití, ať už při přípravě moučníků a… Číst dál
Sorbet je lehký mražený dezert, připravený pouze z cukrového sirupu s ovocným protlakem nebo… Číst dál
Na steak se vždy používá to nejlepší maso. Přes vlákno se krájí plátek z většího kusu, často… Číst dál
Stévie sladká je bíle kvetoucí, tropická, světlomilná rostlina. Říká se jí také sladká tráva. Je… Číst dál
Suflé je kulinářská specialita, lehká jako obláček. Je to dezert plný chuti a vzduchových bublinek.… Číst dál