Termix
Termix je termizovaný tvarohový dezert husté, smetanové konzistence. Základními surovinami jsou tvaroh a máslo nebo smetana. Na trhu je nabízen v několika variantách (vanilkový, kakaový ad.)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Termix je termizovaný tvarohový dezert husté, smetanové konzistence. Základními surovinami jsou tvaroh a máslo nebo smetana. Na trhu je nabízen v několika variantách (vanilkový, kakaový ad.)
Kapustnice (kapustnica) je tradiční slovenská hustá polévka z kyselého zelí, podle kterého dostala… Číst dál
Karambola se v kuchyni používá především na dekoraci, ať už jde o nápoje, dorty, poháry, či další… Číst dál
Karamel je potravina jantarové až hnědé barvy a sladké chuti, která vzniká karamelizací cukru. Z… Číst dál
Kardamom černý je koření z Nepálu a Indie, které se používá při dušení nebo pečení tučnějších mas.… Číst dál
Kardamom zelený, koření s lidovým názvem mouřenínský pepř, původem z Kardamomských hor v Indii, je… Číst dál
Kari je složitá směs, používaná především v indické, thajské, indonéské a čínské kuchyni. Směsí je… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Co je to AB? Je to máslo, není to máslo... Jestli tápete, poradíme vám, o co jde
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu