Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Příloha mě zaujala! Moc zajímavé. Já pořád dělám vinnou klobásu jen s bramborovým salátem, nebo kaší. Prostě tak trochu nuda..😁Tohle musím zkusit! 👌

Zázvorové sušenky jsem prozatím ještě neochutnala, ale recept i nápad na zdobení válečkem je super. 👌

Perfektní nápad na zdobení, moc se mi líbí. Perníčky jsou překrásné, jste moc šikovná. Chystám se péct s vnoučaty a určitě váš nápad vyzkouším. 👏👌🙂

Skvělý recept, děkuji za inspiraci. Dnes jsem vařila zvěřinu poprvé a díky vám se podařilo. 😊

Alexandra11: Hezký den, v surovinách je uvedeno 5 lžic oleje, olej se společně se žloutky postupně zašlehává do bílkového sněhu.

Bayta: :-K Moc děkuji a jsem ráda, že chutnalo. Může se měnit zelenina a je to vždy dobré. :-K Přeji krásný, pohodový večer. :-K

5 vajec

150 g cukru krystal

120 g hladké mouky

30 g kakaa

5 lžic oleje

špetka soli

tuk nebo olej na formu //// a olej je kde ?????????????

Neměla jsem cuketu, místo ní jsem použila brokolici, ale bylo to výborné :-) Jednoduché a rychlé jídlo.

Opravdu výborná bábovka. Dělala jsem na malý plech a nahoru jsem dala rybíz.
Příště dám čokoládové pecičky. Zařazeno mezi oblíbené ;-).

Děkuji za skvělý recept. Dělám ho podle vaší Babičky už poněkolikáté. 👍 Jen je škoda původního receptu u něj jsem se i zasmál. 😉

Vypadá to moc hezky :)

Letos na Vánoce ho vyzkouším 😊

Teda, to je paráda. 😊Děláme před Vánoci a je to už skoro takový obřad. 😉 Skopová střívka jsou sice šílená na práci, kvůli své křehkosti, ale na talíři se úplně rozplývají.