Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Lolli: Pri tomto recepte tých 50g masla určite stačí. Pečiem tento recept dlhé roky a nikdy nebol s cestom problém.

Výborný recept👍 děkuji

Kookina: Máte lepší recept? Sem s ním! Budeme se všichni těšit. 👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦

Anna Kocikova: geniálne. Mňa takéto veci nenapadnú. 😀

Prosím, uvádějte všechna množství v gramech a ne na hrnky. Jinde to tolik nevadí, ale v případě cukroví by se výsledný efekt mohl dost změnit, děkuji 🙂

Výborná polévka - poprvé jsem podle tohoto receptu dělala kvasnicové noky a všem chutnaly. Děkuji

Zkuste tvarohové a budete v nekončícím org....

Úžasný recept, skvělé cukrovíčko, loni jsem dělala poprvé, letos se těším znovu 😍 a navíc velmi jednoduché

Merylas:Maruško,děkuji za tip s těmi karbanátky:-KTy dělám v horkovzdušné fritéze,ale moc se jich tam nevejde :-)Řízky z kuřecích stehen máme také nejraději(pak z krkovice).Já jsem řízky pokaždé předsmažila na pánvičce.Pak jsem to zkusila dát do pečenky přímo,ale obalovka se na některých při otáčení roztrhla.Tak jsem to tentokrát zkusila obalit dvakrát a pěkně to drželo.Upečené řízky se krájely jako povolené máslo:-)
Marie Svarcova: suslajda: Moc vám děkuji:-K

Merylas: Merylas: Maruško,děkuji ti za pochvalu,potěšila mě:-K U nás kdysi bývala bránice skoro v každém obchodě s masem.Teď už je to horší😏Protože jsem"levá"na vykostění celého kuřete na roládu,tak na bránici dávám naklepané plátky kuřecího masa aby to drželo pohromadě...no,nedá se,člověk nemůže umět všechno😁Ten název jsem napsala asi trošku nejasně.Je to vlastně kuřecí mletá roláda.Asi požádám o opravu😊

tara23: Věruško,moc si mě potěšila:-K Velice děkuji i za přidanou fotku.S těmi špeclemi to také vypadá moc dobře😍Jsem ráda,že jídlo chutnalo :-)

😉 Výborný typ, jak využít bulgur.
Ukládám pro inspiraci. Bulgur mám ráda, určitě i ty karbošky budou dobré.