Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studená omáčka brusinková

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

o9o9judit

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 466 kJ /
2 502 kcal
Bílkoviny9,36 g
Tuky268,45 g
Vláknina2,04 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy10,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky posolíme, opepříme a za stálého šlehání přikapáváme olej. Krok 2: Když majonéza houstne, přikapeme ocet a nakonec majonézu zředíme horkou vodou, která zamezí sražení. Krok 3: Přidáme prolisované brusinky nebo želé, sekanou petrželku, trochu té hořčice a smetanu.

Podává se na pečená masa a zvěřinu.

Zveřejněno 15. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studená omáčka brusinková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLgx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studená omáčka brusinková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLgx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Díky za super tip co s brusinkama :yes:<3

:-p:-p:yes:+1

Tématické fráze:
recept na brusinkovou omacku, sražená omáčka, omáčka ze sušených brusinek, brusinková omacka k masu, brusinková majonéza, brusinková omáčka k sýru, omáčka z brusinek, studené omáčky, susene brusinky omacka, brusinkové želé, sražená smetana v omáčce, recepty brusinky omáčka, brusinková omáčka z rybízu, brusinkova, jak uvařit brusinkovou omáčku, studené omáčky ke kuřeti, omáčka sražená, brusinkova dip, ovocná omáčka brusinková, uvařit brusinkovou omáčku

Suroviny:
žloutek, sůl, pepř, olej, ocet, voda, kompot brusinkový, petrželka zelená, hořčice, smetana

Přidat fotografie receptu