Suroviny
Porce: 6 ,Brambory jsou základ celého jídla .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,17 g |
Tuky | 76,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 246,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Moje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 6 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 22 hodinami
Tématické fráze:
plesnivé brambory,
kuchařka magdaleny retigove,
kuchařka retigové,
plesnivé maso,
plesnivy syr niva,
recepty retigové,
plesnivé brambory recept,
jídla podle retigové,
krumple,
recepty z plesnivého sýra a masa,
sklep na brambory,
plesnivy syr,
hovězí podle retigové,
bábovka podle magdaleny retigové,
plesnivý brambory,
kuře a plesnive brambory,
pomazánka z plesnivého sýra,
plesnivý sklep,
plesnivé brambory ve sklepě,
rozkrájené brambory
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
sýr plísňový,
sůl,
pepř,
olej,
stehno kuřecí,
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
maso
Komentáře (7)