Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Topinky se zajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční lívance
Přidáno před 2 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 17 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 18 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 15 minutami
Domácí nudle
Lubos74 před 18 minutami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 38 minutami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 8 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 13 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 14 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 14 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 15 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 16 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (42)