Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toasty s pečeným česnekem a kozím sýrem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 446 kJ /
346 kcal
Bílkoviny13,50 g
Tuky0,90 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cele palice cesneku pomazeme trochou oleje a dame do trouby vyhrate na 180°C cca na 10 minut. Krok 2: Kdyz je upecený, vytlacime kasovity obsah ze slupek, smicháme s trochou soli a s olivovym olejem - musi vzniknout kasicka. Krok 3: Platky chleba/bagety dame na chvili do trouby a po cca 5 minutach vyndame, pomazeme kasickou z peceneho cesneku a poklademe platky koziho syra. Krok 4: Dame zpet do trouhy na cca 10 minut, dokud se syr nezacne roztekat a chléb/bageta nezezlátne. Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 14. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Toasty s pečeným česnekem a kozím sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY6Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Toasty s pečeným česnekem a kozím sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY6Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Milujeme kozí sýry;-)Připraveno na sešlost se sousedy:yes:

take jsem s kozim syrem nemela do te doby zkusenost, ale vyzkouset se musi vsechno :) a muzu zizalu poprosit o receptik na pomazanku z peceneho cesneku? :-8

Souhlasím, pečený česnek je úžasná záležitost :-p:-p Já z něj dělám i pomazánku, kozí sýr jsem ještě nejedla, ale určitě na něj někdy dojde...a možná právě v téhle kombinaci ;-)

Pečený česnek mám také moc ráda, má máslovou chuť.V kombinaci s kozím sýrem ho musím vyzkoušet:yes:

:-p Moc chválím, pečený česnek není doma moc znám, a nezaslouženě. Všechna chuť mu zůstane, myslím ta dobrá česneková, zmizí štiplavost. Já ho dělám tak, že jednotlivé stroužky, neoloupané, dám na suchou pánev, a až zhnědnou, jen je vymáčknu ze slupky. To není kritika, jen další možnost.
A kdo jednou okusil bramborovou kaši s takovýmhle česnekem, bude jí chtít příště zas. Samozřejmě bod, a první:-!
Hlasuju za pečený česnek.:-!:-K:-K

Tématické fráze:
tousty s kozím sýrem, jednohubky s kozím sýrem, zapečená bageta s kozím sýrem, bageta s kozím sýrem, babicovy dobroty olivový chléb, zapečené tousty s kozím sýrem, toust s kozím sýrem, bagety s kozim syrem, pomazanka z koziho syra, bruscheta toust s rajcaty a/syrem, zapečené bagetky s kozím sýrem, olivový chléb babicovy dobroty, jednohubky z kozím sýrem, zapečený toust s kozím sýrem, tousty s kozím sýrem recept, babicovy dobroty recepty olivový chléb, recepty na kozí syr s toustem, česneková pomazanka s kozim syrem, kozi tousty, bagetka s kozim sýrem

Suroviny:
česnek, olej olivový, sůl, bageta, sýr kozí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu