Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soljanka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 840 kJ /
679 kcal
Bílkoviny57,21 g
Tuky43,95 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy12,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osmažíme cibuli, doplníme protlakem a zalijeme vývarem. Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme. Osolíme, dochutíme citronem a na talíři přidáme lžíci smetany a posypeme petrželkou, pažitkou nebo koprem. Krok 2: Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme. Krok 3: Osolíme, dochutíme citronem, na talíři přidáme lžíci smetany a posypeme petrželkou, pažitkou nebo koprem.

Zveřejněno 15. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Soljanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/el5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Soljanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/el5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

To bude to vařené maso, Midlo :-).

Klariska:
No, to maso ze surovin stihlo z postupu zdrhnout ;-)

Neplavou v tom nějaké knedlíčky? To přeci není okurka?:-O

Hani, musela chutnat, už když se na ni podívám, mám hlad:-D:yes:

Polévka nám chutnala, určitě jí budu dělat častěji:yes: +

Tématické fráze:
baylies recept, domácí baylies, domácí baylies recept, ruská polévka solanka, soljanka,recept, baylies, soljanka z hovězího masa, solanka polevka, polévka solanka, solanka recept, ruská polévka soljanka, recepty polévky, soljanka z vepřového masa, polevka soljanka recepty, ukrajinská polévka, saljanka, baylies domácí, solianka, solijanka, recept solanka

Suroviny:
olej, cibule, protlak rajčatový, vývar masový, maso vařené, okurky sterilované, bobkový list, smetana kysaná, citron, sůl

Přidat fotografie receptu