Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 216 kJ / 6 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,65 g |
Tuky | 223,22 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 483 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 795,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maková bábovka - kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRm7
Moje poznámka
Maková bábovka - kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRm7
Nejnovější recepty
Topinky se zajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční lívance
Přidáno před 2 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 17 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 18 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 23 sekundami
Domácí nudle
Lubos74 před 3 minutami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 23 minutami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 8 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 13 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 14 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 14 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 15 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 15 hodinami
Tématické fráze:
kynuta maková bábovka,
maková bábovka z kynutého těsta,
kynuta babovka s makem,
maková bábovka kynutá,
kynutá maková roláda,
kynutá maková buchta,
maková buchta kynutá,
kynuté makové buchty,
makova babovka,
maková kynutá buchta,
výborná maková bábovka,
škvarková buchta,
kynuta babovka,
maková kynutá bábovka,
recept maková bábovka kynutá,
kynutá bábovka maková,
makove buchty kynute recept,
bábovka kynutá,
makovec z kynutého těsta,
výborná kynutá bábovka
Suroviny:
cukr krystal,
mléko,
droždí čerstvé,
mouka polohrubá,
sůl,
citron,
máslo,
žloutek,
ořech muškátový,
mák,
rum,
cukr,
med,
káva
Komentáře (3)