Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Netradiční cibulačka se žampiony

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 405 kJ /
575 kcal
Bílkoviny7,32 g
Tuky39,27 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy43,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájenou na plátky orestujeme na oleji do sklovita, pak zaprášíme hladkou moukou, opět trochu orestujeme a zalijeme 1-1+1/2 l vody. Prošleháme a provaříme asi 20 minut. Krok 2: Pak vše rozmixujeme, do tohoto základu vložíme na kostičky pokrájené brambory, osolíme, opepříme a přidáme houbové koření dle chuti. Krok 3: Dále přidáme předem na trošce tuku orestované pokrájené žampiony, provaříme do změknutí a nakonec do polévky přidáme smetanu a posekanou pažitku.

Zveřejněno 19. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Netradiční cibulačka se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83Zm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Netradiční cibulačka se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83Zm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

je moooc dobrá :-)

Cibulačky mám ráda,tuhle vyzkouším...:-p:-p:-K

:yes::yes:

Zajímavé, hmmmm, to musím vyzkoušet:yes:

Fokusko, no jo polívčička,za tu můžu dát jen 4.bodíka:yes:

mňam,mňam...+3:yes::-K:yes:

Moc zajímavá polévka;-)

vyzkouším, pak napíšu jak chutnala :-)

Tématické fráze:
cibulačka se žamoiony, jak orestovat žampiony, cibulačka s nivou, speciální cibulačka, cibulová polévka se žampiony, žampiony recepty, orestovany žampiony, cibulacka s bramborem, cibulacka se zampiony a uzenym, orestované žampiony, brambory orestované maso zapečené s nivou, žampiony polévka, netradicni polevky, polevka cibulačka foto, žampiony recept polévka

Suroviny:
cibule, brambory, olej, žampióny, mouka hladká, smetana, koření houbová variace, sůl, pepř, pažitka

Přidat fotografie receptu